Over ons

Claessens Legal is gespecialiseerd in contractenrecht, insolventierecht & herstructureringen, (bestuurders)aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht en voert juridische procedures op alle voornoemde gebieden.

De juridische vraagstukken die op uw pad komen kunnen veelzijdig zijn. Claessens Legal beschikt daarom over een uitgebreid netwerk van advocaten, notarissen en fiscalisten die in overleg met u kunnen worden ingezet voor rechtsgebieden die het eigen werkgebied overstijgen. Zo waarborgt Claessens Legal dat u op alle rechtsgebieden van deskundig advies wordt voorzien.

Onze missie

Onze missie is om u als klant te ontzorgen, zodat u uw tijd en energie volledig kunt blijven inzetten voor de (verdere) ontwikkeling van uw product en bedrijf. Claessens Legal zoekt op een efficiënte en pragmatische wijze oplossingen voor de commerciële en juridische vraagstukken die op uw pad komen.

Claessens Legal geeft echter niet alleen advies en/of procedeert, maar kan tevens ook als klankbord en sparringpartner fungeren. Van het eerste idee tot het veroveren van de markt. Er wordt graag met u meegedacht en bijgestuurd waar nodig.

Cliënten

Claessens Legal treedt op voor de zakelijke markt en voor individuen maar is ook als interim advocaat of legal counsel inzetbaar.